Samen bezinnen om sterker te herbeginnen

We zitten op ons tandvlees. Of toch bijna.

Maar opgeven is geen optie. Je verantwoordelijkheid opnemen was nog nooit belangrijker.

Je moet erdoor. Maar je moet het niet alleen doen.

Want we gaan elkaar helpen, inspireren en motiveren. Op 03 en 04 juli. Tijdens de “Kom uit je kot” 2-daagse.

>> Alle info vind je hier.

 

“Kom uit je kot” 2-daagse

Op 03 en 04 juli gaan we samen bezinnen om daarna sterker dan ooit te herbeginnen.

Want ondernemen is een eenzaam beroep. En tijdens een crisis wordt die eenzaamheid als leidinggevende tastbaarder dan ooit.

Daarom willen we je als ondernemer en/of leidinggevende de zomer insturen met een flinke dosis

  • inzichten voor meer efficiëntie en succes
  • motivatie zodat je anderen kan motiveren
  • energie om de juiste beslissingen te nemen

We zorgen ervoor dat jij dankzij de extra kennis en de nieuwe netwerkcontacten de kwaliteit van je beslissingen kan verhogen.

ticket kopen

Een boost voor je kennis, energie én netwerk als ondernemer

Tijdens de “Kom uit je kot”-tweedaagse:

  • leer je hoe sommige ondernemers tijdens deze crisis meer geld verdienen dan ooit
  • hoe je jezelf aantrekkelijker maakt als werkgever en leidinggevende
  • waarom innovatie en creativiteit nu meer dan ooit het winnend verschil maken
  • verhogen we je financiële kennis zodat je meer inzicht krijgt in de cijfers van je bedrijf en je niet langer afhankelijk bent van je boekhouder om te weten of je op koers zit
  • ontvang je marketingtips die de volgende maanden het verschil maken
  • gaan we je energieniveau en motivatie verhogen zodat je alle uitdagingen aankan

De boeiende 2-daagse bestaat uit interactieve sessies met Kurt Goossens en diverse gastsprekers met daarnaast coaching in kleine groepen.

Bovenop dit boeiende programma kom je tijdens de 2-daagse in contact met tal van topondernemers.

En dat is zo mogelijk nog waardevoller dan het programma op zich. Want wie je kent is vaak belangrijker dan wat je kent.

koop je ticket

Waarom vind ik dat jij moet deelnemen?

Bij de Rijkswacht behoorde ik tot de topschutters van mijn generatie.
Nochtans schoot ik tijdens mijn eerste schietincident 3x naast een aanstormende pitbull die ons aanviel tijdens een inval.
Door de onverwachte stress- en adrenaline-opstoot had ik nog maar 60% van mijn vaardigheden.
En schoot ik dus 3x mis. Topschutter van den Aldi.

Hoe komt dat?
Tijdens crisissituaties zink je terug naar het niveau van je training. Daarom wordt er bij de arrestatieteams onder hoge druk getraind. Zodat het verlies in vaardigheden onder stress tot een minimum wordt herleid.

Wat heeft dat met jou als ondernemer te maken?
Alles. 

koop hier je ticket

Slechte beslissingen onder stress

Tot welk niveau zak jij terug als je het moeilijk krijgt?

Voel je bij onverwachte uitdagingen en stress:

Dat je training en opleiding als ondernemer te kort schiet?
Dat de kwaliteit van je beslissingen onder grote stress vermindert?
Dat er nog wat gereedschap in je materiaalkoffer ontbreekt?

Dan is het tijd om actie te ondernemen en je “basis trainingsniveau” omhoog te brengen.

Leer hoe je de kwaliteit van je beslissingen hoog houdt, ook als je onder grote druk staat.

Daarom geloof ik dat deelnemen aan de “Kom uit je kot”-tweedaagse belangrijker is dan ooit voor jou. We dompelen je gedurende 2 dagen onder in alle facetten van ondernemerschap. We verhogen je kennis, vaardigheden en netwerk als ondernemer.

Vanessa Van Roy Avatar
Vanessa Van Roy
positive review 
– Facebook

Wat een top ervaring ! Één om nooit meer te vergeten.Een mooi geschenk voor jezelf maar ook als je terug komt na deze intense week blijf je de vruchten ervan plukken. Een must voor ondernemers. Dikke pluim voor Kurt Goosens en zijn team. Dankjewel voor de onvergetelijke ervaring en de levenslessen.

Stijn Leroi Avatar
Stijn Leroi
– Facebook

Vorig jaar spontaan ingeschreven voor het Wolves en Warriors seminarie in Spanje. Ben ik blij dat ik deze 5 dagen heb mogen/kunnen meemaken. Een combinatie van plezier , ernst , emotie , geluk , samenhorigheid , eerlijkheid , waardering , zelfreflectie ,…..en nog zoveel meer met vele andere toffe ondernemers. Een echte aanrader voor iedere ondernemer die vooruit wil en wil groeien als ondernemer maar ook als mens.

Gwen Vermeir Avatar
Gwen Vermeir
positive review 
– Facebook

Lang getwijfeld voor ik mij heb ingeschreven… Lang op zoek geweest naar goed coaching programma zowel persoonlijk als op zakelijk vlak, daarna mijn man in positieve zin zien veranderen door de wolves of warriors. Daarna beslist: gewoon DOEN! Waarom nog twijfelen!? Achteraf bekeken was dit het beste wat mij kon overkomen! Ik ben wakker geschud, bedankt Kurt, Nadia en team.

Gert Jordens Avatar
Gert Jordens
– Facebook

in 5 dagen tot inzichten komen waar je voorheen maanden nodig had, grensverleggende week, opbouwend voortraject en deugddoende banden die naderhand eerlijk en to the point raad geven.

Sofie Ben Avatar
Sofie Ben
positive review 
– Facebook

Waar is mijn creativiteit naar toe? Ik voel nog zo weinig geluk en plezier. Ik besteed enkel tijd aan werken en mijn gezin en mezelf komen op de 2de plaats. Ik ben moe, gefrustreerd, ik kan moeilijk relativeren, … Ik ben op zoek naar verandering en een uitdaging. En toen ontdekte ik ‘Warrior Queens’. Wauw, wat een overweldigende belevenis! Nee, geen kant-en-klare-oplossing. Zo kan het niet werken. Wel het begin van op zoek gaan naar het beste in jezelf en zowel bewust als onbewust verander je zaken waardoor je gelukkiger in het leven staat. ‘Warrior Queens’ is de aanzet om er verder je levenswerk van te maken. Ik voel en geniet nu veel meer en handel ook efficiënter en beter. Voor mij staat het ‘Warrior queens-seminarie’ voor: levensbeleving, eye-opener, vriendschap, emotie, actie en ontspanning. Dankjewel Kurt Goossens, crew en Queens! 😍

Ludwig Stevens Avatar
Ludwig Stevens
– Facebook

Grensverleggend zowel mentaal als fysiek ! Vriendschappen gesmeden voor ’t leven

Bruno Lambrechts Avatar
Bruno Lambrechts
positive review 
– Facebook

Met een klein hart vertrok ik naar Spanje, niet wetende wat me te wachten stond. Ik kwam terug met een koffer vol kennis en en groep fijne vrienden. Een aanrader voor elke ondernemer die wil groeien!

Lieven Jacobs Avatar
Lieven Jacobs
– Facebook

Met gemengde gevoelens gestart aan dit seminarie, maar een geweldige en zeer leerijke week geweest voor mezelf. heeft me aangezet om bepaalde beslissingen te nemen en vooral: ik heb 13 geweldige mensen leren kennen

Bart De Bie Avatar
Bart De Bie
– Facebook

Meer dan een aanrader voor alle ondernemers. Dit seminarie geeft je inzicht en een boost, zowel prive als zakelijk. Kurt pakt het praktisch en simpel aan waar je echt iets aan hebt. Spijtig dat je maar een maal kunt deelnemen!

Mario Haelewyck Avatar
Mario Haelewyck
positive review 
– Facebook

Met 15 “onbekenden” (mannen) vertrekken en na een week met 15 echte vrienden naar huis komen. Gekneed, geschaafd (letterlijk en figuurlijk), vol liefde, vol levenstips … gewoonweg quasi niet te vatten wat dit programma met een “mens” teweeg brengt, tot in het diepste van je “zijn” !

Vanessa Horemans Avatar
Vanessa Horemans
positive review 
– Facebook

Zo’n weekje Warriors is super tof om te volgen maar vooral ook diepgaand. Op momenten dat je het minst verwacht ervaar je de grootste doorbraak, tijdens de week en zeer zeker daarna. Een must voor elke ondernemer die bewust positief in het leven en in de onderneming wil staan.

Chris Thiran Avatar
Chris Thiran
– Facebook

Zin om MacGuyver te zijn – of Tom Cruise / Harrison Ford / spiderman of gewoon jezelf op een adembenemend avontuur – haal de zwarte wolf boven en beleef deze unieke kans – ik heb ze meegedaan en heb maar van 1 ding spijt…. het ging veel te snel voordij – dus niet aarzellen maar DOEN / a 6 star event�

Johan De Baets Avatar
Johan De Baets
positive review 
– Facebook

Topervaring die je doet beseffen dat je heel wat meer in je mars hebt dan je voor mogelijk hield.Het sterkste punt van deze opleiding is dat er niet enkel op je business gefocust wordt maar ook op JEZELF als persoon , iets wat veel ondernemers wel eens durven vergeten, mezelf inclusief! Een oprechte ‘dank je wel ‘ daarvoor ! !!!

Annick Van Campen Avatar
Annick Van Campen
positive review 
– Facebook

Het was een fantastische ervaring! Het programma zit goed in elkaar en de inzichten die je meekrijgt zijn voor het leven.
Ik heb ook zeer leuke mensen leren kennen, die ik zeker niet uit het oog wil verliezen😘

Putzeys Christel Avatar
Putzeys Christel
– Facebook

Kurt wil het allerbeste van mensen naar boven halen. Het seminarie Freedom Warrior was een bron van inspiratie en een energietank om met het beste van je-zelf aan de slag te gaan. Dank je wel voor zoveel meer.

Steven Marquet Avatar
Steven Marquet
– Facebook

Dankzij W&W beseffen we dat alles om gelukkig te worden gewoon recht voor onze neus gebeurd. Je ogen open houden en de kansen grijpen die zich voordoen is de boodschap. Een echte aanrader voor privé en professionele doeleinden. We denken er nog dagelijks aan terug!

Bart Van den Eynde Avatar
Bart Van den Eynde
– Facebook

Als je echt naar de beste versie van jezelf wil is dit de start! Ondernemers die allen dezelfde uitdagingen hebben in een schitterende combinatie van avontuur en kennis! Gegeven door een gedreven coach�

Michèle De Coninck Avatar
Michèle De Coninck
positive review 
– Facebook

Een week die je MOET gedaan hebben… buiten je comfortzone komen doet je groeien en wat voor een groei! Bewustwording is key de dag van vandaag… die week ervaar je dit zonder filters. 3 warme mensen begeleiden je tot buiten je comfortzone en geven je de energie mee om in je onderneming de dingen te doen die je moet doen, maar ook relationeel ontdek je nieuwigheden op alle vlakken. Mijn licht schijnt in ieder geval opnieuw… dat van jou ook?

Eric Goossens Avatar
Eric Goossens
– Facebook

De beste investering ooit voor mezelf!

Annick Swolfs Avatar
Annick Swolfs
positive review 
– Facebook

Al enkele jaren was ik op zoek naar wat IK wilde in ‘t leven, als mama, als echtgenote, in mijn job en evengoed voor mezelf.
En dan kruiste de “Warrior Queens” mijn pad. 5 fantastische dagen waarin ik een nieuw evenwicht ontdekte. Een reis voor jezelf, naar jezelf waarbij grenzen worden verlegd. Een reis waarna mijn toekomst duidelijker leek te worden, waarna ik zoveel sterker in mijn schoenen ging staan en een mooi evenwicht vond voor al die verschillende rollen die je opneemt in je leven. Een week vol dankbaarheid, schoonheid en warmte. En ja, dan lieg ik. T was geen week. Intussen, zoveel maanden later voel ik nog elke dag wat ik toen leerde, wat ik toen mocht ervaren, hoe ik me daar voelde en dat is duidelijk zichtbaar in mijn leven en omgeving sindsdien.
Dankjewel Kurt, de ganse crew maar ook de andere Queens, want zonder jullie was ik waarschijnlijk nog steeds op zoek.

Jan Van Sichem Avatar
Jan Van Sichem
– Facebook

Kurt Goossens inspireert je om meer bewust om te gaan met jezelf, je personeel, je bedrijf, je businessplan. Als resultaat ga je vanuit je eigen kracht gezonder en duurzamer ondernemen. Je vindt bovendien een goede balans tussen werk en privé.
Bij extrapolatie zou dit de economie en de gezondheidszorg ten goede kunnen komen.
De overheid zou dit seminarie verplicht moeten maken voor alle ondernemers!
Jan Van Sichem

Kristof Merckx Avatar
Kristof Merckx
– Facebook

Een half jaar na de fantastische Warrior-week voel ik me nog steeds geruggesteund door een bende mede-ondernemers. Het was meer dan een week avontuur: het is een visie die je leven kan veranderen!

Karel Deschryver Avatar
Karel Deschryver
– Facebook

Zeker een aanrader en vooral 14 nieuwe vrienden die elkaar steunen door dik en dun , zelfs als oudje in de groep kwam ik mezelf tegen in La Herradura .

Philippe Ruttens Avatar
Philippe Ruttens
– Facebook

Life changing, energising, just do it!