And so it begins

Op een dag vind je dat waarvan je niet wist dat je het zocht…

Een quote die ik meermaals terug vind bij de deelnemers aan een van de programma’s van Kurt… en ook zo geldig voor mij.
Een nieuw avontuur.

tess van goethem

Voor de Wolven gesmeten

Op woensdag gestart als Backstage Queen bij Wolves and Warriors en donderdag, hop, vol voor de wolven gesmeten…

Freedom Warrior Inspiratiesessie. Met nieuwe gezichten die nieuwsgierig zijn om in drie uur ondergedompeld te worden in de 5 Warrior Waarheden om bewuster te leven en te ondernemen. En ook verschillende Warriors en Queens die stralend en vol enthousiasme nog een keer de positieve vibes en de nuttige tips van Kurt komen opslorpen.

 

freedom warrior

Gestart als undercover

Nu voor mij waren het allemaal nieuwe gezichten, maar wat een vibe en positieve sfeer en wat een warm onthaal. Je voelt de warmte, liefde en verbinding van op kilometers.

Op de vorige Freedom Warrior was ik ook aanwezig, echter undercover als deelnemer. Ik voelde de magie en wist, Tess, je hebt de job van je leven gevonden!

Kurt en zijn team ondersteunen om nog meer ondernemers het pad te tonen naar leven en ondernemen met meer energie. De Warriors en Queens leren kennen en samen boeiende activiteiten organiseren.

Soms vind je dat waarvan je niet wist dat je ernaar op zoek was.

freedom warrior deelnemers

Draai dan 7 9 7 2 0 4 …

Ik ben dolenthousiast om mee mijn schouders onder dit fantastisch concept te zetten, om die meerwaarde te creëren, om ondernemers naar hogere niveaus te tillen…

En ik sta er voor jullie, voor de nieuwe gezichten en de nog nobele onbekenden die getriggerd werden door de steengoede programma’s die Kurt heeft uitgedokterd.
En voor de Warriors en Queens waar we ongetwijfeld nog fantastische momenten mee gaan beleven.

I’m just one phone call away! Ik kijk er naar uit jullie spoedig opnieuw te mogen ontmoeten.

Liefs,

Tess