Succesverhalen

Wat onze Warriors & Queens zeggen over de impact op hun leven

Blijvende resultaten voor je relatie, je bedrijf en je leven.

Al onze programma’s geven je een energieboost en laten je met tonnen inspiratie naar huis gaan.

Maar wij leggen de lat hoger. Wij willen een blijvende impact in leven, werken en geluksniveau creëren bij onze deelnemers.

In onderstaande video en de geschreven verhalen ontdek je hoe ons dat ook lukt.

Wat zeggen onze Warriors 1, 2 of 5 jaar later over het effect op leven en werken?

Wat zeggen de Queens over hun Warrior Queens week?

Roy Van Coillie Avatar
Roy Van Coillie
28 okt 2022 – Google
An unforgettable experience in a beautiful location with exceptional people. That has to be pretty much a great summary of these unique Wolves & Warriors. Tastes like more!
An Van Mossevelde Avatar
An Van Mossevelde
28 okt 2022 – Google
Wonderful, amazing, memorable, enchanting, breathtaking, fabulous, fantastic, phenomenal, magnificent…. the superlatives fall short to describe what this experience has meant to me 🤩
Peter Moerman Avatar
Peter Moerman
27 okt 2022 – Google
Wolves and Warriors is een wondermooie reis, waar je eerst jezelf tegenkomt, maar ook weer terugvindt en effectief als een betere versie van jezelf weer naar huis gaat! Bedankt Kurt en Tess en de hele crew voor dit prachtige en waardevolle cadeau. Voor al wie twijfelt, gewoon doen! Je gaat er geen spijt van krijgen!
An Van Mossevelde Avatar
An Van Mossevelde
positive review 
15 okt 2022 – Facebook
Het mooiste kado dat ik mezelf ooit heb gegeven! Het is een rollercoaster van mooie belevingen. Ik kan het elke ondernemer aanraden 🤩
An Van Mossevelde Avatar
An Van Mossevelde
12 okt 2022 – Google
Prachtig, geweldig, memorabel, betoverend, adembenemend, fabuleus, fantastisch, fenomenaal, magnifiek,…. de superlatieven schieten tekort om te beschrijven wat deze ervaring voor mij heeft betekend 🤩
fanny decrocq Avatar
fanny decrocq
12 okt 2022 – Google
Unieke Beleving! Gegroeid, geïnspireerd, opengebloeid, rust gevonden, mooie mensen ontmoet in een prachtige omgeving 👍 Top! Vol energie en 5 jaar jonger thuisgekomen 🤩😎 Merci 🙏
Paul Vanhauter Avatar
Paul Vanhauter
01 okt 2022 – Google
Iedere ondernemer, zou dit eens moeten gedaan hebben. Top 👍
Kenny M Avatar
Kenny M
29 sep 2022 – Google
Life changing experience
Roy Van Coillie Avatar
Roy Van Coillie
29 sep 2022 – Google
Een overgetelijke ervaring op een prachtige locatie met uitzonderlijke mensen. Dat moet zowat een geweldige samenvatting zijn van deze unieke Wolves & Warriors. Smaakt naar meer!
Dries Cannaerts Avatar
Dries Cannaerts
31 aug 2022 – Google
Met wat argwaan eraan begonnen, maar zelden zo’n goede ervaring gehad. Top over heel de lijn… probeer niet teveel te weten te komen vooraf, het komt de verrassing en ervaring enkel maar ten goede. Niet twijfelen, doen!
Carl Verbruggen Avatar
Carl Verbruggen
31 aug 2022 – Google
“Leef het leven dat je écht wil leiden en vergroot de impact op jezelf, je bedrijf en je omgeving.” staat op de website van Wolves & Warriors. Ik heb al jaren ondervonden wat persoonlijke ontwikkeling is en ik was al jaren op zoek naar een oplossing/uitweg voor mezelf. Worstelen met wie ik ben, waar ik naar toe wil, waar ik goed in ben… De juiste hulp vinden op het juiste moment, daar komt het soms op aan. En tijdens mijn Warrior Week vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. De combinatie die Kurt Goossens heeft gemaakt van verschillende invalhoeken uit de coaching wereld, samen met de fysieke uitdagingen maakt dit uniek. Ik heb er intens van genoten. Ik was bijzonder verrast door de kwetsbaarheid, openheid, toewijding en steun van de andere mannen in dit traject. Ik ben met daadkracht en nieuwe energie terug thuis gekomen en voel en zie de impact op mijn gezin, omgeving en onderneming. Bedankt Kurt, Leander en Kevin voor de intense dagen, voor de nieuwe inzichten en de herwonnen energie. Ik kijk al uit naar 2022 om nieuwe mensen te ontmoeten in ‘The Brotherhood’.
media thumbnail 0
Olivier Van Cutsem Avatar
Olivier Van Cutsem
28 jun 2022 – Google
I can only confirm how an amazingly unique experience Warrior Week was for me. Don’t hesitate, just do it!
Dries Cannaerts Avatar
Dries Cannaerts
12 jan 2022 – Google

Met wat argwaan eraan begonnen, maar zelden zo’n goede ervaring gehad. Top over heel de lijn… probeer niet teveel te weten te komen vooraf, het komt de verrassing en ervaring enkel maar ten goede. Niet twijfelen, doen!
Carl Verbruggen Avatar
Carl Verbruggen
12 jan 2022 – Google
Tijdens mijn Warrior Week vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. De combinatie die Kurt Goossens heeft gemaakt van verschillende invalhoeken uit de coaching wereld, samen met de fysieke uitdagingen maakt dit uniek.
Ik ben met daadkracht en nieuwe energie terug thuis gekomen en voel en zie de impact op mijn gezin, omgeving en onderneming.
Bedankt Kurt voor de intense dagen, de nieuwe inzichten en de herwonnen energie.
Karel Havermans Avatar
Karel Havermans
positive review 
07 jan 2022 – Facebook
Geef jezelf het mooiste en waardevolste cadeau van je leven!
Deze 5-daagse opleiding kneed je zowel op mentaal als fysiek vlak om tot een nieuwe en betere versie van jezelf.
De manier waarop Kurt het aanpakt om de theorie van in de voormiddag in de namiddag om te zetten in de praktijk gecombineerd met fysieke en avontuurlijke belevingen die er soms diep inhakken,maken je op 5 dagen een ander en nog beter mens.
Deze opleiding heeft mijn leven echt veranderd op zowel zakelijk als privé vlak.
Liselot Pyck Avatar
Liselot Pyck
31 dec 2021 – Google
Fantastische Warrior Queens week gehad. Zeker aan te raden voor iedereen opzoek naar persoonlijke en/of professionele groei. Bedankt!
Olivier Van Cutsem Avatar
Olivier Van Cutsem
27 dec 2021 – Google
Ik kan enkel maar bevestigen hoe een geweldig unieke ervaring de Warrior Week voor mij was. Niet twijfelen, gewoon doen!
Olivier Van Cutsem Avatar
Olivier Van Cutsem
18 dec 2021 – Google
Positive: Professionalism , Quality , Value Ik kan enkel maar bevestigen hoe een geweldig unieke ervaring de Warrior Week voor mij was. Niet twijfelen, gewoon doen!
Liselot Pyck Avatar
Liselot Pyck
positive review 
15 dec 2021 – Facebook
Fantastische Warrior Queens week gehad. Zeker aan te raden voor iedereen opzoek naar persoonlijke en/of professionele groei.
Bedankt!
Karl Van der Auwera Avatar
Karl Van der Auwera
28 jun 2021 – Google
Very correct organization to work with! Promises are kept, very human & transparent cooperation! Absolutely recommended for every entrepreneur who wants to be conscious and very active in life!
Karl Van der Auwera Avatar
Karl Van der Auwera
21 jan 2021 – Google
Zeer correcte organisatie om mee samen te werken ! Beloftes worden nagekomen, zeer menselijke & transparante samenwerking ! Absoluut een aanrader voor elke ondernemer die bewust en zeer actief in het leven wil staan !
Annelies Despriet Avatar
Annelies Despriet
positive review 
15 okt 2019 – Facebook
En toen viel de puzzel in mekaar en kreeg ik nieuwe inzichten … een unieke reis naar een ander beLEVEN! Waw!
Top seminarie op alle vlak: Inhoud, workshops, variatie, sportactiviteiten, accomodaties en ondersteuning. Ook de manier van opvolging, samenhang en interactie achteraf zorgt ervoor dat dit programma zich onderscheidt van alle andere. De beste lange termijn investering op mijn persoonlijke balans.
Wannes Dobbelaere Avatar
Wannes Dobbelaere
11 okt 2019
Ik ben 6 dagen op seminarie geweest in Malaga.
Doel: Mijzelf als ondernemer sterker maken om mijn ondernemingszin en talent verder uit te diepen.
Resultaat: Mindset heeft een stevige boost gekregen, een toffe roedel die ik beschouw als vrienden om mee te delen en een vrouw die blij is dat er terug positiviteit en daadkracht stroomt. Bedankt Kurt
Mario Haelewyck Avatar
Mario Haelewyck
positive review 
04 okt 2019 – Facebook
Met 15 “onbekenden” (mannen) vertrekken en na een week met 15 echte vrienden naar huis komen. Gekneed, geschaafd (letterlijk en figuurlijk), vol liefde, vol levenstips … gewoonweg quasi niet te vatten wat dit programma met een “mens” teweeg brengt, tot in het diepste van je “zijn” !
Wannes Dobbelaere Avatar
Wannes Dobbelaere
positive review 
03 okt 2019 – Facebook
Verander je mindset en werk aan jezelf om je bedrijf een boost te geven!
Nico Canters Avatar
Nico Canters
02 okt 2019
Terug thuis van een intense week in La Herradura.. Een week van verbinding en vertrouwen met een fantastische bende ongeregeld . Dank u Kurt voor de begeleiding en de wijze woorden.
Een ervaring die ervoor zorgt dat we niet langer alleen toeschouwer zijn in ons bedrijf en leven, maar naast acteur ook regisseur
Michèle De Coninck Avatar
Michèle De Coninck
positive review 
30 sep 2019 – Facebook
Een week die je MOET gedaan hebben… buiten je comfortzone komen doet je groeien en wat voor een groei! 3 warme mensen begeleiden je tot buiten je comfortzone en geven je de energie mee om in je onderneming de dingen te doen die je moet doen, maar ook relationeel ontdek je nieuwigheden op alle vlakken. Mijn licht schijnt in ieder geval opnieuw…
Nicky Schmit Avatar
Nicky Schmit
positive review 
25 sep 2019 – Facebook
Een ongelooflijke ervaring voor onderneemsters die buiten hun comfortzone willen treden en willen groeien.
Een weekje focussen op wie jij bent als persoon.
Ik ben teruggekomen met de nodige energie die ik kwijt was.
Gun jezelf eens een geschenk, het is de moeite waard!
Nog eens een dikke merci aan Kurt, Nadia en Annick voor deze TOPweek
Cor Wuijts Avatar
Cor Wuijts
positive review 
05 jul 2019 – Facebook
Unieke ervaring! Voor ik vertrok wist ik totaal niet wat ik moest verwachten. Ik heb er geleerd puur mezelf te zijn, niet constant nadenken over veronderstellingen wat anderen zouden willen zien/horen. Je eigen visie volgen. Ik ben rustiger en met meer kracht en energie thuis gekomen.
Bedankt Kurt en team en natuurlijk de warriors van roedel IX
Johan De Baets Avatar
Johan De Baets
positive review 
05 jun 2019 – Facebook
Topervaring die je doet beseffen dat je heel wat meer in je mars hebt dan je voor mogelijk hield.Het sterkste punt van deze opleiding is dat er niet enkel op je business gefocust wordt maar ook op JEZELF als persoon , iets wat veel ondernemers wel eens durven vergeten, mezelf inclusief! Een oprechte ‘dank je wel ‘ daarvoor ! !!!
Tim Buhck Avatar
Tim Buhck
positive review 
18 jan 2019 – Facebook
Al enkele keren mogen samenwerken met Kurt als foto/videograaf. Zonder het echt te beseffen, tijdens het filmen, begon ik plots dingen mee te nemen uit zijn levenslessen. Ik groeide zowel als persoon als ondernemer, zonder dat ik het echt doorhad. Da’s kunnen, Kurt! 😉
Wim Boone Avatar
Wim Boone
positive review 
07 jan 2019 – Facebook
De één komt naar huis met de beste versie van zichzelf.
De andere ontdekt een weg/mindset naar die betere versie.

Een fantastische zoektocht waarbij iedereen wat vinden zal!
Bruno Lambrechts Avatar
Bruno Lambrechts
positive review 
09 dec 2018 – Facebook
Met een klein hart vertrok ik naar Spanje, niet wetende wat me te wachten stond. Ik kwam terug met een koffer vol kennis en en groep fijne vrienden. Een aanrader voor elke ondernemer die wil groeien!
Wendy Van Looy Avatar
Wendy Van Looy
positive review 
09 dec 2018 – Facebook
Er is zoveel over te vertellen, maar beter nog is het gewoon zelf te ervaren. De beste investering in mezelf ever ❤.
Annick Swolfs Avatar
Annick Swolfs
positive review 
23 okt 2018 – Facebook
5 fantastische dagen waarin ik een nieuw evenwicht ontdekte.
Een reis voor jezelf, naar jezelf waarbij grenzen worden verlegd. Waarna ik zoveel sterker in mijn schoenen ging staan en een mooi evenwicht vond voor al die verschillende rollen die je opneemt in je leven. Een week vol dankbaarheid, schoonheid en warmte.
Dankjewel Kurt, de ganse crew maar ook de andere Queens, want zonder jullie was ik waarschijnlijk nog steeds op zoek.
Katleen Deforche Avatar
Katleen Deforche
positive review 
17 okt 2018 – Facebook
Een ECHTE aanrader! Efkes alles achter je laten om 5 dagen enkel met jezelf bezig te zijn….leek mij niet zo simpel voor iemand die altijd het beste voor de ander(e) wil… Een beleving die je pas echt kan begrijpen als je het zelf hebt meegemaakt !! Een perfecte mix tussen seminarie, avontuur, persoonlijke ontwikkeling en fantastische vrouwen leren kennen
Annick Van Campen Avatar
Annick Van Campen
positive review 
17 okt 2018 – Facebook
Het was een fantastische ervaring! Het programma zit goed in elkaar en de inzichten die je meekrijgt zijn voor het leven.
Ik heb ook zeer leuke mensen leren kennen, die ik zeker niet uit het oog wil verliezen😘
Vanessa Van Roy Avatar
Vanessa Van Roy
positive review 
16 okt 2018 – Facebook
Wat een top ervaring ! Één om nooit meer te vergeten.Een mooi geschenk voor jezelf maar ook als je terug komt na deze intense week blijf je de vruchten ervan plukken. Een must voor ondernemers. Dikke pluim voor Kurt Goosens en zijn team. Dankjewel voor de onvergetelijke ervaring en de levenslessen.
Gwen Vermeir Avatar
Gwen Vermeir
positive review 
16 okt 2018 – Facebook
Lang getwijfeld voor ik mij heb ingeschreven… Lang op zoek geweest naar goed coaching programma zowel persoonlijk als op zakelijk vlak, daarna mijn man in positieve zin zien veranderen door de wolves of warriors. Daarna beslist: gewoon DOEN! Waarom nog twijfelen!? Achteraf bekeken was dit het beste wat mij kon overkomen! Ik ben wakker geschud, bedankt Kurt, Nadia en team.
Vanessa Horemans Avatar
Vanessa Horemans
positive review 
16 okt 2018 – Facebook
Zo’n weekje Warriors is super tof om te volgen maar vooral ook diepgaand. Op momenten dat je het minst verwacht ervaar je de grootste doorbraak, tijdens de week en zeer zeker daarna. Een must voor elke ondernemer die bewust positief in het leven en in de onderneming wil staan.
Sofie Ben Avatar
Sofie Ben
positive review 
16 okt 2018 – Facebook
Wauw, wat een overweldigende belevenis!
‘Warrior Queens’ is de aanzet om er verder je levenswerk van te maken. Ik voel en geniet nu veel meer en handel ook efficiënter en beter. Voor mij staat het ‘Warrior queens-seminarie’ voor: levensbeleving, eye-opener, vriendschap, emotie, actie en ontspanning. Dankjewel Kurt Goossens, crew en Queens!
Ann Brusseleers Avatar
Ann Brusseleers
positive review 
15 okt 2018 – Facebook
Jaren bouw je een muur om je heen , gedraag je jezelf zoals je denk dat andere het wel Ok vinden , maar waar is je IK. Een ongelofelijke tocht vol emotie , hartverwarmende gesprekken , super grensverleggende activiteiten. Het was intens , leerrijk een beleving om nooit te vergeten . Dit is voor mij ook het mooiste geschenk dat ik mezelf kon geven voor mijn 50 ste verjaardag.
Ronny Hinoul Avatar
Ronny Hinoul
positive review 
02 okt 2018 – Facebook
DE reis van mijn leven. Het moment waarop alles in mij geactiveerd werd om de beste versie van mezelf te zijn!!
Annick Van Riebeke Avatar
Annick Van Riebeke
positive review 
30 jul 2018 – Facebook
De beste investering die ik mezelf kado gedaan heb! Had me ingeschreven zonder veel verwachtingen, maar nu 2,5maanden later, ervaar ik dagelijks de geweldige, positieve invloed die de ‘Queens week’ op mij heeft gehad! Zowel op professioneel als persoonlijk vlak heeft het ‘seminar’ me zoveel sterker gemaakt! De manier waarop de coaches het seminar opbouwen is fantastisch! Aan allen die twijfelen..gewoon DOEN!
Leonie Willemsen Avatar
Leonie Willemsen
05 jul 2018 – Facebook
De reis was ongelooflijk! 5 dagen ben je van de wereld want je zit eindelijk terug in je eigen wereld. Het heeft mij zowel op persoonlijk, sportief, familiaal, professioneel en relationeel vlak veranderd en verbeterd. Maar het heeft mij vooral deugd gedaan… en hele mooie vriendschappen aan over gehouden! Een echte aanrader!
Dikke merci Kurt en de rest van je team!
Véronique Vandriessche Avatar
Véronique Vandriessche
positive review 
25 jun 2018 – Facebook
een doortocht en een doorzicht ; onwaarschijnlijk avontuur in een schitterend decor ; jezelf in stroomversnelling en -vertraging ; het grootste, diepste, engste en uitdagendste in de natuur en in jou ; een ontmoeting en confrontatie: zo zag je jezelf nog nooit Daag je uit en ontdek je queen en warrior
Roel De Frene Avatar
Roel De Frene
21 jun 2018 – Facebook
Ongelooflijke positieve ervaring, De 5-daagse heeft als doel je eigen “ik” terug te vinden, waardoor je opnieuw bewuster in het leven staat. Dit resulteert dat je terug energie krijgt waardoor je opnieuw in harmonie met je gezin en je werk kan omgaan zonder dat je uitgeblust in het weekend in de zetel ligt. De tools die je gedurende deze 5-daagse meekrijgt van Kurt zijn de beste investering dat je kan doen in jezelf, voor je gezin en voor je zaak!
Lode Hendrickx Avatar
Lode Hendrickx
21 jun 2018 – Facebook
Unieke, toffe en uitdagende ervaring. Echt de moeite!
Jurgen Willems Avatar
Jurgen Willems
21 jun 2018 – Facebook
Lifechanger… Ik ben op seminar vertrokken met een gevoel van disbalans in mijn leven. Ondanks sterke groei in mijn bedrijf en een vrij zorgeloos leven, kwam ik elke avond uitgeput thuis. Voor het seminar lukte het mij niet om de vinger op de wonde te leggen. Ongelofelijk dat je op 5 dagen tijd zulke inzichten in je eigen leven kan krijgen en dat je vriendschappen voor het leven smeet. Kortom, een aanrader!
Karel Deschryver Avatar
Karel Deschryver
20 jun 2018 – Facebook
Zeker een aanrader en vooral 14 nieuwe vrienden die elkaar steunen door dik en dun , zelfs als oudje in de groep kwam ik mezelf tegen in La Herradura .
Lieven Jacobs Avatar
Lieven Jacobs
20 jun 2018 – Facebook
Met gemengde gevoelens gestart aan dit seminarie, maar een geweldige en zeer leerijke week geweest voor mezelf. heeft me aangezet om bepaalde beslissingen te nemen en vooral: ik heb 13 geweldige mensen leren kennen
Putzeys Christel Avatar
Putzeys Christel
06 jun 2018 – Facebook
Kurt wil het allerbeste van mensen naar boven halen. Het seminarie Freedom Warrior was een bron van inspiratie en een energietank om met het beste van je-zelf aan de slag te gaan. Dank je wel voor zoveel meer.
Stijn Leroi Avatar
Stijn Leroi
25 apr 2018 – Facebook
Vorig jaar spontaan ingeschreven voor het Wolves en Warriors seminarie in Spanje. Ben ik blij dat ik deze 5 dagen heb mogen/kunnen meemaken. Een combinatie van plezier , ernst , emotie , geluk , samenhorigheid , eerlijkheid , waardering , zelfreflectie ,…..en nog zoveel meer met vele andere toffe ondernemers. Een echte aanrader voor iedere ondernemer die vooruit wil en wil groeien als ondernemer maar ook als mens.
Kristof Merckx Avatar
Kristof Merckx
12 apr 2018 – Facebook
Een half jaar na de fantastische Warrior-week voel ik me nog steeds geruggesteund door een bende mede-ondernemers. Het was meer dan een week avontuur: het is een visie die je leven kan veranderen!
Wouter Pyck Avatar
Wouter Pyck
21 jan 2018 – Facebook
Een aanrader voor elke ondernemer, avontuur gecombineerd met gespreksthema’s die in ons dagelijks leven soms een serieuze impact hebben zowel positief als negatief.Je komt er fysiek en geestelijk gesterkt uit na de intensieve week.
Dit alles in een open en (gelukkig niet Amerikaanse peptalk) versie.
Lode T'Kindt Avatar
Lode T’Kindt
20 dec 2017 – Facebook
Zeer waardevol – game changer – ijkpunt in jouw leven
Chris Thiran Avatar
Chris Thiran
24 nov 2017 – Facebook
Zin om MacGuyver te zijn – of Tom Cruise / Harrison Ford / spiderman of gewoon jezelf op een adembenemend avontuur – haal de zwarte wolf boven en beleef deze unieke kans – ik heb ze meegedaan en heb maar van 1 ding spijt…. het ging veel te snel voordij – dus niet aarzellen maar DOEN / a 6 star event�
Gunter Aerts Avatar
Gunter Aerts
positive review 
22 nov 2017 – Facebook
�wil je ontdekken hoeveel innerlijke kracht je bezit om iets te bereiken.

�Wil je ontdekken hoe machtig je mindset is om iets te bereiken.

�Wil je de tools aangeleerd krijgen om ieder moment van tegenslag om te zetten in wijsheid en je terug in je krachten te zetten

Wolves and Warriors geeft je hiervoor de mogelijkheid om de kracht in je te vinden.

Dit krachtig traject waarbij je,je volledig vrij geeft zonder iets te bekritiseren, zal je leiden naar een pad dat je zal bewandelen waar je de innerlijke kracht gaat ontdekken die je bezit,je mindset gaat je laten op avontuur gaan waar je inspiratie en ontdekingen gaat waarnemen waarvan je denkt waar hebben die al die jaren zich in me schuil gehouden.

Je leven gaat hierdoor totaal een andere positive wending creëren dat je doelen gaat waarmaken waar je al jaren van droomde.

Wolves and Warriors is een echte aanrader voor mensen die investeren in persoonlijke ontwikkeling en voor mensen die de kracht van het leven willen ontdekken.

Ga op ontdekkingsreis naar jezelf met wolven and Warriors en ontdek de mooie resultaten die je gaat boeken.
Je zal versteld staan wat je zal bereiken

Het wolves and Warriors traject heeft mij een onschatbare waarde van inzichten en inspiratie gegeven dit laat ik nooit meer los.

Met dank aan Kurt Goossens
Eric Goossens Avatar
Eric Goossens
22 nov 2017 – Facebook
De beste investering ooit voor mezelf!
Sam Proft Avatar
Sam Proft
22 nov 2017 – Facebook
Bedankt Kurt !
Zalige seminar ! Een echte aanrader voor ondernemers.
Kurt Vandevoorde Avatar
Kurt Vandevoorde
22 nov 2017 – Facebook
Het Wolves and Warriors traject is een schitterend avontuur. Het terugvinden van de balans in je lichaam en geest. Even weg van de dagelijkse routines samen met een groep voor jou onbekende ondernemers die in enkele dagen uitgroeien tot echte vrienden. Het traject biedt een uitzonderlijk mooie afwisseling tussen theorie en praktijk, tussen informatie en actie. Intens, inspirerend, … een aanrader !!!
Bart Van den Eynde Avatar
Bart Van den Eynde
29 okt 2017 – Facebook
Als je echt naar de beste versie van jezelf wil is dit de start! Ondernemers die allen dezelfde uitdagingen hebben in een schitterende combinatie van avontuur en kennis! Gegeven door een gedreven coach�
Tanguy Ingels Avatar
Tanguy Ingels
10 jul 2017 – Facebook
Aan de ondernemer die aan het zoeken is naar zichzelf, als je ondertussen al deze recensies hebt gelezen, wordt het hoogdringend tijd om u in te schrijven!!! Je weet immers dat je iets moet veranderen, 5 dagen op een fantastische locatie samen met andere ondernemers begeleid door een waanzinnig team, en je bruist opnieuw van de energie!!!
Luc Feremans Avatar
Luc Feremans
29 jun 2017 – Facebook
Elke ondernemer groot of klein. Elke vader met veel of weinig kinderen. Elke man sterk of zwak. Elke individu heeft al wel eens twijfels. Iedereen hoe groot of klein je verantwoordelijkeheden ook zijn kan raad gebruiken als ook delen. Leerzaam verhelderend en een steun. Zo heb ik het ervaren. Leuke vriendschappen aan overgebleven. Een toffe surplus.
Ludwig Stevens Avatar
Ludwig Stevens
29 jun 2017 – Facebook
Grensverleggend zowel mentaal als fysiek ! Vriendschappen gesmeden voor ’t leven
Jan Van Sichem Avatar
Jan Van Sichem
28 jun 2017 – Facebook
Kurt Goossens inspireert je om meer bewust om te gaan met jezelf, je personeel, je bedrijf, je businessplan. Als resultaat ga je vanuit je eigen kracht gezonder en duurzamer ondernemen. Je vindt bovendien een goede balans tussen werk en privé.
De overheid zou dit seminarie verplicht moeten maken voor alle ondernemers!
Nathan VP Avatar
Nathan VP
28 jun 2017 – Facebook
Een zeer intens en aangenaam seminar in een topomgeving.
De afwissling tussen workshops en avontuurlijke groepsactiviteiten verplichten je om met je ware ik naar buiten te komen. Wolves en Warriors is een antwoord op de nood naar leiderschap zonder masker. Het natraject is zeer sterk: op regelmatige basis naar een veilige omgeving terugkeren waar je je problemen/inzichten kan ventileren/aankaarten/bespreken. Zeker aan te raden !
Evert Eyckerman Avatar
Evert Eyckerman
28 jun 2017 – Facebook
Het draait hier niet rond de amerikaanse bullshit dat je overal te horen krijgt. Het draait hier rond Persoonlijk contact, rond de Groepsgeest, rond Jezelf kunnen zijn. Zodat je je persoonlijke groei niet meer in de weg staat en de rust kan vinden op zowel zakelijk als privé vlak. Een TOP ervaring met verleggende gevolgen… eenmaal over de grens, dan is er geen weg terug. En je leven wordt zo veel aangenamer en mooier… Vriendschappen gesmeed in vuur zijn sterker dan Staal… Bedankt.
Joost Stroobants Avatar
Joost Stroobants
28 jun 2017 – Facebook
Dit is de meest confronterende, grensverleggende maar vooral waanzinnig verrijkende reis naar jezelf die je als ondernemer kan maken.
Thanks Kurt Goossens, Nadia De Groof en Leander Kippers for making this happen
Steven Marquet Avatar
Steven Marquet
27 jun 2017 – Facebook
Dankzij W&W beseffen we dat alles om gelukkig te worden gewoon recht voor onze neus gebeurd. Je ogen open houden en de kansen grijpen die zich voordoen is de boodschap. Een echte aanrader voor privé en professionele doeleinden. We denken er nog dagelijks aan terug!
Gert Jordens Avatar
Gert Jordens
27 jun 2017 – Facebook
in 5 dagen tot inzichten komen waar je voorheen maanden nodig had, grensverleggende week, opbouwend voortraject en deugddoende banden die naderhand eerlijk en to the point raad geven.
Bart De Bie Avatar
Bart De Bie
26 jun 2017 – Facebook
Meer dan een aanrader voor alle ondernemers. Dit seminarie geeft je inzicht en een boost, zowel prive als zakelijk. Kurt pakt het praktisch en simpel aan waar je echt iets aan hebt. Spijtig dat je maar een maal kunt deelnemen!
Bart Tewissen Avatar
Bart Tewissen
26 jun 2017 – Facebook
Wolves & Warriors heeft voor mij een keerpunt gemaakt in mijn leven!
Philippe Ruttens Avatar
Philippe Ruttens
26 jun 2017 – Facebook
Life changing, energising, just do it!
Baldwin Sondervan Avatar
Baldwin Sondervan
19 mei 2017 – Facebook
Van ondernemers wordt verwacht dat ze elke dag het beste van zichzelf geven. Dat ze telkens in hun kracht staan. Kurt heeft de gave om het beste in elke ondernemer naar boven te halen. Deze 7 daagse was zo intens, waardevol en wat mij betreft onbetaalbaar. 13 toppers die echte vrienden zijn geworden. Een Top – ervaring ! Veruit het beste wat ik ooit gedaan heb.
Patrick Staes Avatar
Patrick Staes
18 mei 2017 – Facebook
Alles behalve vakantie, geen tijd voor jezelf, emoties, afzien, zowel mentaal als fysiek.
Maar dit had ik nooit willen missen. De vriendschappen die hier ontstaan zijn gaan dieper en verder dan wat ik ooit heb ervaren, de openhartigheid van de groep heeft me elke dag ontroert.
Bedankt Kurt voor de exceptionele ervaring.
Karl Van der Auwera Avatar
Karl Van der Auwera
17 mei 2017 – Facebook
Ben je bereid om mentale en fysieke grenzen te verleggen voor jezelf ?
Wil je graag een hele hoop TOPondernemers leren kennen en je netwerk gigantisch uitbreiden ?
Op 5 dagen schrijf je de handleiding voor de rest van je leven.
Investeer in jezelf en doe dit gewoon ! Dit is met uitstek het beste wat ik ooit voor mezelf gedaan heb !

Nieuwsgierig naar de beste versie van jezelf?

Contacteer ons