Boek Kurt als spreker

“Jij hebt de keuze: leef je vanuit angst of leef je vanuit liefde?”

Vanuit zijn ambitie om mensen weerbaarder, moediger en bewuster te maken neemt Kurt Goossens zijn publiek mee door de wondere wereld van succesvolle ondernemers en topcriminelen, van corporate antropologie en neuropsychologie en van wolven en apen.

Met als de kern van Kurts boodschap: een warme oproep om verantwoordelijkheid te nemen. En van schaarste naar overvloed te gaan, van apathie naar daadkracht, van slachtoffer naar creator. Hij benoemt de dingen zoals hij ze ziet en spreekt klare taal, maar steeds met een motiverende optimistische toekomstblik.

“Ik geef ondernemende mensen met plezier een (liefdevolle) schop onder hun kont zodat ze vanuit liefde in plaats van angst gaan leven én floreren.”

1. ‘Ondernemers, het zijn net criminelen’

Hoe de geheime trucs van topgangsters en straffe ondernemers ons helpen innovatief, succesvol en rebels te zijn.

Hij brengt geen vage theorieën of boekenwijsheid, maar onmiddellijk toepasbare inzichten.
Doorspekt met prikkelende verhalen uit zijn rijkgevuld leven als commissaris bij de Federale Gerechtelijke Politie, als ondernemer en als mentor voor zakelijk leiders.

Deze inspiratiesessie kan je ook meemaken tijdens één van onze open edities, toegankelijk voor iedereen.

meer info over deze keynote opvragen

2. ‘Mentale veerkracht als super power in uitdagende tijden’

Een gereedschapskist voor een creatief brein, een moedig hart en een vat vol energie. Dat krijg je mee tijdens deze motiverende presentatie.

Wat kunnen we leren van eeuwenoude Afrikaanse stammen over veerkracht en weerbaarheid? Waarom is uitstelgedrag nefast voor je zelfvertrouwen?
Hoe beperk je de impact van incidenten en conflicten op je humeur (en op de gezondheid van je hersenen)? Hoe pak je energievreters aan?

Deze keynote is een prikkelende boost voor je bewustzijnsniveau. Met de meest waardevolle inzichten uit de neurowetenschap, antropologie en Kurts ontdekkingen als mentor en onderzoeker in High Impact Leadership.

 

meer info over deze keynote opvragen

3. ‘Beestenboel’

Wat kunnen we als leiders van wolven en apen leren? 

Het alfamannetje of -vrouwtje in een wolvenroedel leidt vanuit empathie. Als 1 van de roedel ziek is, is de alfa de eerste die er naartoe gaat om aan de rest van de roedel te laten zien: die laten wij niet achter.

Wat betekent Wolf Pack Leadership in de praktijk? En hoe kan het ons helpen als leider om met daadkracht, mildheid en sociale intelligentie te leiden?

Een bijzonder populaire keynote over dieren, mensen en hun relatie met hiërarchie en sociale status.

 

meer info over deze keynote opvragen