Interview met Kurt Goossens voor de ‘Goed in je vel’ podcast

‘Waarom je ouders meestal niet je beste adviseurs zijn, je schepen achter je moet durven verbranden en waarom Kurt nooit op pensioen gaat’.

En daarnaast kom je te weten waarom ik maar 80/100 scoor in mijn sexleven 😉

 

Fre Heylen:

“Vaak zeggen mensen het tegen mij: “Ik bewonder je gedrevenheid en energie”.

Awel, dat zeg ik ook tegen Kurt Goossens die ik deze aflevering interview.

Hij gaf net als ik ooit zijn zekerheid op om zijn dromen na te jagen. In zijn geval zijn carriére bij de Rijkswacht waarin bleek dat hij toch niet zo goed om kon met onrechtvaardigheid.

Hij bouwde nadien een webbureau met, ik dacht, 6 mensen personeel op en verkocht dit uiteindelijk om zichzelf nadien nog maar eens opnieuw heruit te vinden.

Hij wil impact maken en alles uit het leven kunnen halen. Weliswaar zonder dat dit ten koste gaat van anderen.

Kurt Goossens is 46 jaar en naar eigen zeggen in de fleur van zijn leven.

We hebben het in dit interview onder andere over het feit dat je ouders meestal niet je beste adviseurs zijn, je bepaalde schepen achter je moet durven verbranden, het feit nooit op pensioen te willen gaan, hooggevoelig- en hoogbegaafd te zijn, in schaarste of overvloed denken en natuurlijk komen ook de avontuurlijke seminaries die hij organiseert ter sprake.

Ook heb ik een nieuwe rubriek gelanceerd in deze aflevering, nl. ‘Het rapport van…’

Daarin peil ik naar hoe het gesteld is met zowel de biologische als de psychologische basisbehoeften die we allemaal hebben als mens. Dit is natuurlijk niet zo maar. Ik gebruik deze als een belangrijke basis in mijn Live the Life You Want-programma dat ik aanbied aan ondernemers.

Maar goed… Voor nu zou ik zeggen:

Dame of heer… Gun jezelf even een moment en laat je inspireren door…

Kurt Goossens.”